Opárno - K rozsáhlému požáru stodoly v Opárně u Lovosic vyjížděli v úterý odpoledne profesionální i dobrovolní hasiči. Po příjezdu na místo byla stodola již celá v plamenech hustý dým zaznamenali lidé až v Teplicích. Požár během chvilky zachvátil celý objekt a hrozilo nebezpečí, že plameny zasáhnou i sousední dům. Vedle profesionálních hasičů z Lovosic na místě zasahovali také dobrovolní hasiči z Litoměřic , Chotiměře, Třebenic a povolána byla i jednotka ze Žalan na Teplicku.

Hasiči zasahují u požáru stodoly v Opárně. Foto: Jan Vraný

Hasičům se naštěstí podařilo plameny dostat pod kontrolu, aniž by požár poškodil sousední dům. Následně poté hasiči pomocí plošiny odstranili ohořelé střešní trámy a požářiště prolévali vodou. Při rozsáhlém požáru stodoly v Opárně naštěstí nebyl nikdo zraněn. Příčinu vzniku požáru nyní zkoumají policisté i vyšetřovatel hasičů. Na místě zasahovali také energetici, kteří následně vypojili elektřinu v okolí zasaženého objektu. K požáru pak přijela i majitelka stodoly.

FOTOGALERIE:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru