Teplicko – Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po dvojici mužů, kteří jsou podezřelí z krádeže rozbrušovacího stroje v prodejně nářadí v Srbicích.

Zdroj: PČR

Dvojice podezřelých navštívila prodejnu 5. dubna po třinácté hodině a projevila zájem o koupi křovinořezu. Zatímco jeden z mužů zabavil prodavače, se kterým odešel do místnosti v zadní části prodejny, druhý odcizil z regálu rozbrušovací stroj v hodnotě téměř 14 tisíc korun. Svou „kořist" si ukryl pod bundu a ještě několik minut pak muži s prodavačem hovořili, následně prodejnu opustili.

Podezřelému, který odvedl prodavačovu pozornost, bylo asi 35 let, měřil zhruba 180 centimetrů a vážil kolem 90 kilo. Měl vyholené vlasy. Na sobě měl světle modré triko s nápisem „4" na hrudi, modré rifle a modré sportovní boty, mluvil plynule česky.

Muži, který zboží odcizil, bylo též zhruba 35 let. Vysoký byl asi 185 centimetrů a vážil kolem 80 kilo. Vlasy měl tmavé, dlouhé, stažené do culíku, delší vousy střižené do tvaru bradky. Oblečen byl do černého trika, modrých riflí a přes rameno měl zelenou sportovní bundu.

Veškeré informace k totožnosti podezřelých je možné sdělit na policii v Krupce na čísle 974 440 500, nebo na linku 158.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru