Dvakrát mu zakázali řídit. Do auta sedl znovu a navíc zfetovaný
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC 2.5
Teplice

Prosetice – Čtyřiadvacetiletý muž, který odmítá respektovat zákaz řízení, tento týden dojezdil. Když ho v pondělí policisté po několikáté chytili za volantem a navíc ještě pod vlivem drog, putoval do cely a následně do vazby.

Mladého muže kontrolovali policisté z Prosetic. Při lustraci zjistili, že má teplickým magistrátem a také mosteckým soudem uloženy zákazy řízení všech motorových vozidel. „Řidič měl navíc také pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle a na autě registrační značky, které na něj nepatří,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Vzhledem k tomu, že byl 24letý muž v uplynulých měsících přistižen při řízení už několikrát, soudce vyhověl návrhu státního zástupce k vzetí muže do vazby.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru