Ústecký kraj - Hnutí JsmePRO! Kraj 2016, které do víkendových voleb kandiduje pod číslem 20, vypustilo do světa video s legendárním Antonínem Panenkou. „Úspěšné značky se kradou. Antonín to zažil se svou Bohemkou a my s názvem PRO! Kraj," vysvětluje lídr hnutí Leo Steiner, jak se stalo, že letos do voleb kandidují dva subjekty se souslovím PRO Kraj v názvu.

Antonín Panenka a Leo Steiner. Foto: archiv hnutí

Leo Steiner pomohl dostat před soud politiky, kteří se podíleli na vyvádění peněz z dotačního úřadu ROP Severozápad. Krádež značky úspěšné krajské opozice s tím podle něj souvisí. „Lidé spjatí s politickým byznysem se snaží oslabit naší šanci uspět ve volbách, a tak nám ukradli název. Vědí, že náš úspěch je připraví o přísun peněz z veřejných zakázek a politický vliv," doplnil Steiner.

Podstata Hnutí JsmePRO! Kraj 2016 je nestranická a jeho kandidátky a kandidáty lze najít také v lokálních hnutích jako jsou PRO! Ústí, PRO! Chomutov, Volba PRO! Teplice, Zdravá Krupka, Koalice PRO Benešov, Volba pro město Děčín, Koalice pro Louny, Hnutí nezávislých za harmonický rozvoj obcí a měst a také KDU-ČSL.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru