Teplice - Přijměte pozvání na netradiční fashion show! Máte rádi box? A víte, že boxují i krásná děvčata? Mezi naše nejznámější tváře v ringu patří Fabiána Bytyqi a Lucka Sedláčková. Obě dívky trénuje slavný boxér Lukáš Konečný. A vy máte možnost v sobotu 15. října změřit síly s Lukášem a možná i s děvčaty - v opravdovém ringu!

0610

Během módní přehlídky uvidíte ukázku boxerského tréninku a krátký exhibiční zápas. Lukáš se rozhodně nebojí vzít si do ringu kohokoliv z vás, kdo si troufne? Na mole se můžete těšit na modelku a moderátorku Innu Puhajkovou a na nejkrásnějšího muže planety Tomáše Martinku.

Na mole uvidíte značky CAMP DAVID, SOCCX, šaty z Ateliéru Moravec, RESERVED, MOHITO, OTTOBERG, PIETRO FILIPI, STEILMANN, C&A nebo spodní prádlo od TRIOLA SASSA. Bude se rozhodně na co koukat. Program začíná v 15:00 a moderátorem show je Petr Vojnar.

0610grafikaakcenaku

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru