Teplice – Neobvyklý případ řešili nedávno policisté v Teplicích. Jednalo se o konflikt mezi prostitutkou a jejím zákazníkem, který skončil až roztrháním oblečení 25leté lehké ženy.

Ilustrační foto

Na policii nejprve dorazila žena a tvrdila, že jí měl známý ukrást peníze, držet ji proti její vůli ve svém bytě, vyhrožovat jí a nakonec na ní roztrhat i oblečení. „Vše nasvědčovalo tomu, že se muž mohl dopustit trestných činů loupeže a omezování osobní svobody. Během prověřování však vyšlo najevo, že žena nevypovídala úplně podle skutečnosti," řekl k případu mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Celá věc se měla tak, že si cizinec pozval k sobě domů prostitutku. Ta mu z koupelny, kam se šla osprchovat, ukradla z taštičky 1200 korun a schovala si je do podprsenky. Muž ovšem na krádež přišel. „Uslyšel zip na své tašce s doklady. Když zjistil, že mu chybí peníze, požadoval je po ženě zpět. Ona zapírala, a tak jí roztrhl oblečení, protože se domníval, že je má schované ve spodním prádle," vylíčil, jak se vše seběhlo, policejní mluvčí.

Ukradené peníze prostitutka nakonec muži vrátila a ten celou záležitost považoval za uzavřenou. Žena se zřejmě ale bála, že krádež ohlásí na policii, a tak se na policisty obrátila jako první a vytasila se se svojí verzí celé události.

Pětadvacetiletá prostitutka byla nakonec obviněna z krádeže, v minulosti totiž už několikrát stála před soudem kvůli majetkové trestné činnosti. Potrestán bude nejspíš i muž. „Jeho jednání bude projednávat správní orgán jako přestupky proti majetku a občanskému soužití," dodal policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru