Nechceme být jako druzí, nehlásáme před volbami nesplnitelná hesla, která mají zajistit popularitu a hlasy. Snažíme se nastínit hlavní problémy Ústeckého kraje tak, jak je vnímáme, jako zde žijící obyvatelé, jako jedni z vás. Na cestě za úspěchem je však třeba zkusit nemožné!

teplice-fotoPokud uspějeme, budeme iniciovat vzájemnou spolupráci a požadovat podporu a zapojení všech krajských zastupitelů, poslanců a senátoru, bez rozdílu politické příslušnosti. Chtěli bychom vyzvat odpovědné k jednotnosti a dát jim možnost dokázat, že na svém postu jsou proto, aby zvelebovali místo, kde oni sami žijí, kde budou žít, nebo již žijí jejich potomci a že jim osud našeho kraje není lhostejný. Všichni zmiňovaní zástupci se do těchto činných orgánu dostanou pomocí hlasů občanů, taktéž obyvatel tohoto kraje, tedy měli by pro tyto voliče pracovat, poskytnuté důvěry si vážit a náležitě ji odměnit.

Toto se muže podařit pouze s vaší pomocí, v níž věříme.

Ing. Petr Tůma / manažer / Teplice / kandidát číslo 8

Od počátku profesní kariéry se Ing. Petr Tůma pohybuje v oblasti nápojářského průmyslu, a to především v pivovarnictví. Ve své profesi se pohybuje na manažerských pozicích v rámci obchodních oddělení. Pracoval v takových společnostech, jako jsou Ústecké pivovary, a. s., Pivovar Staropramen, Plzeňský Prazdroj, a. s. a od roku 2011 působí ve druhé největší lihovarnické společnosti České republiky - Granette & Starorežná Distilleries a.s. Sám o sobě tvrdí, že se nijak zásadně neliší od zbytku mužské populace.

„Mým největším koníčkem je sport, především fotbal a lední hokej, který závodně hraje můj desetiletý syn a který já hrál v mládí také aktivně. Není mi lhostejný osud a budoucnost Ústeckého kraje, ve kterém by měly vyrůstat naše děti. Jako rodiči mi na tomto opravdu záleží a chci, aby se děti věnovaly především sportu, který je může ochránit od negativ a nástrah dnešní doby, jako jsou herny, bary, či poflakování se po ulicích. Své bohaté zkušenosti z manažerských pozic bych rád využil v týmové práci ProKraje. Osud Ústeckého kraje, jak jsem již zmiňoval, mi není lhostejný. Žiji na Teplicku, kde se společnost dlouhodobě potýká s problémy drogové závislosti, hazardu, ale i se začleněním arabské komunity do běžného chodu našich životů. Společně se tyto problémy dají řešit, musí na ně být však kladen mnohem větší důraz, než je tomu doposud."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru