Bílina – Povalují se vám doma vypůjčené knihy z knihovny? Některé už tak dlouho, že máte pomalu strach je vrátit? Pokud patříte mezi lidi zapomětlivé nebo chaotické, využijte Celorepublikové akce Březen – měsíc čtenářů, kterou vyhlašuje Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.

Využijte dobu, která je nakloněná nejenom podpoře čtenářské gramotnosti, ale tradičně už i zapomětlivým čtenářům. Pro všechny návštěvníky knihovny, kteří občas zapomenou nějaký titul vrátit, udělují v březnu některé z knihoven amnestii.

Na Teplicku vyhlásila Čtenářskou amnestii Městská knihovna v Bílině, a to až do konce března. Jestliže v tomto měsíci tedy přinesete všechny vypůjčené knihy, časopisy, nosiče CD, deskové hry a další výpůjčky, ke kterým se už vztahuje vzhledem k překročení výpůjční doby finanční sankce, bude vám pokuta prominutá. Musíte ale do bílinské knihovny vrátit všechny tituly. Pracovníci knihovny doufají, že se jim tímto způsobem podaří získat zpátky dlouho postrádané knihy a dokumenty, na které už čekají další čtenáři.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru