Den dětí v Srbicích: Palačinka zdarma a odměna za ruce plné razítek
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Srbice – Zábavné odpoledne ke Dni dětí připravilo na neděli 30. května vedení obce Srbice. Akce se konala v srbické odpočinkové zóně a její režie se ujalo Divadlo V Pytli Petra Stolaře. Děti měly k dispozici několik atrakcí a řadu soutěžních stanovišť.

U vstupu do areálu dostaly kartičku, proti které si mohly vyzvednout zdarma jednu palačinku. Aby rodičům nekručelo v břiše, byl tady kromě stánku s palačinkami i stánek s běžným občerstvením. O hudební doprovod se staral DJ Ruda a s organizací akce pomáhali srbičtí hasiči.

3105dendetikz2

Foto: Ilona Kaulfuss

Děti si mohly zajezdit ve šlapacích kárkách, zařádit v nafukovacím hradu nebo na některé z trampolín. Soutěživé typy měly možnost předvést svoji šikovnost při chytání dravých ryb, při jízdě na rozzuřeném býku nebo při házení měšců (nejspíš plných zlaťáků) do koše.

3105dendetikz3

Foto: Ilona Kaulfuss

Velkou pozornost přitahovala lukostřelba, kdy luk mnohdy značně převyšoval střelce. Velkou legraci si účastníci odpoledne užili při chůzi na prkénkách, upevněných na provázcích, nebo při sbírání balónků rovným pádlem. Za každou zdolanou disciplínu dostávali razítko na ruku a když nasbírali určitý počet, mohli si vyzvednout odměnu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru