Děti soutěžily o klíče k Doubravce, setkaly se i s otcem Furou i pány temnot
Foto: Aktivity Nadohled
Zajímavosti

Teplice - V duchu známé soutěže Pevnost Boyard se nesly podzimní prázdniny v režii - Aktivity Nadohled z.s.. A protože je připravili v Teplicích, jednalo se o Klíče od hradu Doubravka.

Na 25 dětí se zúčastnilo boje o klíče, kterými si v závěru akce hrad otevřely a mohly v něm také přespat. A jak vše probíhalo?

První dva dny získávaly týmy klíče v nelehkých úkolech - musely naplnit odměrný válec vodou, aby jim klíč vyplavat, sestřelit lukem balónky, v časovém limitu rozvázat na laně uzly, projít poslepu vytyčenou trasu, prokázat odvahu snědením pražených červů a další úkoly, které prověřily jejich odvahu, spolupráci a zručnost.
Poslední den se děti v nelehkých soubojích utkaly s pány temnot, na hradní věži se snažily uhodnout hádanky otce Fury a získat tak indicie k heslu pro otevření truhly s pokladem, který se nacházel v Rytířském sále hradu.

Po setmění na nádvoří hradu zaplápolal oheň, všem týmům se podařilo heslo uhádnout, pokladnici otevřít a odnést si část pokladu domů. Všichni vydatně unaveni, ale šťastni pak přespali přímo v hradě Doubravka, což byl velký zážitek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru