Známe nejlepší provozovnu v Bílině! Stal se jí krámek a výrobna přírodní kosmetiky Namydlená Káča
Foto: Město Bílina
Zajímavosti

Bílina - Nejlepší provozovnou města Bíliny pro rok 2021 se stává krámek a výrobna přírodní kosmetiky Namydlená Káča, patřící Kateřině Volmanové. Kateřina začala s ruční výrobou mýdel zhruba před několika lety a její výrobky se velmi rychle staly oblíbenými natolik, že se staly jejím zaměstnáním na plný úvazek.

Káčin krásný krámek najdete v Bílině v Zámecké ulici a v něm vám, kromě barevných a voňavých mýdel, udělají radost ručně vyrobené šperky, dobré čaje a kvalitní víno. Káča a její práce dělá Bílinu hezčím místem, náleží jí proto samolepka města Nejlepší provozovna a 10 000 Kč na vylepšení a rozvoj svého podnikání.

1612kacakz2

Foto: Město Bílina

Soutěž o Nejlepší provozovnu vyhlásilo město Bílina v červnu letošního roku. Do soutěže přišlo 159 hlasů a za Namydlenou Káčou skončily těsně Pimpollo kadeřnictví a obchod Beauty 2000.

80 z těch, kteří pro svou oblíbenou provozovnu hlasovali se chtěli zúčastnit slosování. Na zasedání zastupitelstva města Bílina pak byla vylosována paní Věra Paskerová. Ta dostane od města dárkový koš a dvě vstupenky na reprezentační ples města dne 26.3.2022

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru