Na dětských hřištích v Teplicích budou bedny s hračkami
Na dětských hřištích přibydou bedny s nápisem PŮJČ SI MĚ A VRAŤ
Zajímavosti

Teplice - Na dětská hřiště, vybavená pískovištěm a dalšími hracími prvky, budou umístěny bedny s nápisem „PŮJČ SI MĚ A VRAŤ“, kde děti najdou k zapůjčení hračky vhodné na pískoviště. Chodíte s dětmi nebo vnoučaty na pískoviště? Stalo se vám, že jste zapomněli kyblíček, lopatičku, bábovičky nebo jinou hračku?

Proto přichází nezisková organizace Lions Club Teplice Ladies s projektem, který našel pochopení a podporu statutárního města Teplice. Na dětská hřiště, vybavená pískovištěm i jinými hracími prvky, budou umístěny bedny označené nápisem „PŮJČ SI MĚ A VRAŤ“. Tam děti najdou k zapůjčení hračky vhodné na pískoviště.

První bedna s hračkami bude instalována 1. 4. 2022 na dětském hřišti „U Bulhara“ v 9:00 hodin, a to za účasti primátora města Teplic Bc. Hynka Hanzy. Další pak postupně na 9 místech, vytipovaných městem Teplice.

Město Teplice pořídilo plastové boxy, zajistilo jejich označení i bezpečné a pevné umístění na vybraných deseti hřištích. Členky LC Teplice Ladies se pak postarají o hračky a nářadí do beden a v rámci patronství nad jednotlivými hřišti o dozor nad obsahem včetně čistoty boxů i hraček.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru