FOTO: Takhle probíhalo pálení čarodějnic v Modlanech
Pálení čarodějnic v Modlanech
Zajímavosti

Modlany - I v Modlanech došlo na rej čarodějnic a čarodějů. Některé děti se patřičně nastrojily a namalovaly, jiné si vzaly pláště a klobouky. Každá správná čarodějnice nebo čaroděj umí létat na koštěti, to byl také jeden z bodu programu pro děti.

Kromě této disciplíny děti vařily lektvar a proběhla řada dalších soutěží. Bylo vidět plno šikovných a nadějných čarodějnic a čarodějů, kterým bylo rozdáno i spousta sladkostí. Nakonec byla Modlanská čarodějnice upálena a děti si opekly špekáčky. Obec děkuje návštěvníkům za velkou účast a skvělou atmosféru, kterou podpořilo i hudební seskupení „Illešáci“ a občerstvení s dobrým pivem Bakalář.

0305palenikz2

0305palenikz3

0305palenikz4

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru