Zloděj použil v obuvi starý fígl, kradl zboží i v dalších prodejnách
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Ve vazbě skončil 30letý recidivista, který opakovaně kradl zboží v prodejnách. Pomohl si k novým botám, napodobeninám zbraní, alkoholu i drogerii.

Začátkem dubna v prodejně se sportovním vybavením ukradl pár bot za 1600 korun, které si schoval pod bundu a bez zaplacení z obchodu odešel. O tři dny později se do prodejny vrátil a použil jiný „fígl“, své staré boty vložil do krabice a z prodejny odešel v nových, které si rovnou obul.

Je ale také podezřelý z odcizení několika plastových maket zbraní na kuličky, za které nezaplatil v Duchcově, krádeže tří lahví whisky v Teplicích, nebo odcizení několika deodorantů v teplickém supermarketu.

"Po poslední krádeži, které se dopustil minulý týden, ho policisté ve lhůtě 48 hodin eskortovali k soudci, který ho poslal do vazby, aby na svobodě nemohl dále páchat trestnou činnost. Muž, který se teprve letos v lednu vrátil z vězení, kde si odpykával trest za předchozí majetkovou trestnou činnost, může za mřížemi strávit další tři roky," připomněl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru