Kopisty - Na Mostecku v úterý odpoledne vzplanula skládka Celio. Kvůli jejímu umístění v sousedství chemičky to při pozorování z několika míst na Teplicku vypadalo, jako by hořela tamní rafinerie.

 Úterní požár na skládce Celio ve chvíli, kdy již mají hasiči oheň pod kontrolou. Foto: Oldřich Hájek

Hasiči už mají požár na skládce Celio v Kopistech u Mostu pod kontrolou. V odpoledních hodinách to oznámil jejich mluvčí Lukáš Marvan. I v půl sedmé ale s ohněm ještě bojovali. Černý dým byl viditelný z většiny míst na Mostecku a z části Teplicka. Vzplanul komunální odpad. Hasiči na místo požáru zřídili kyvadlovou dopravu vody. K ohni vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov, dobrovolná jednotka z Lomu, podniková jednotka Unipetrol RPA Litvínov a dobrovolná jednotka z Litvínova.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru