Teplice – Další farmářské trhy se konaly dnes odpoledne před teplickou Olympií. Jásají milovníci sezónního ovoce a zeleniny. Nakupují nyní hlavně meruňky a okurky. Někteří ale ještě vyčkávají na pokles cen. Za kolik si můžete nakoupit u pěstitelů a místních výrobců? Přinášíme přehled vybraných produktů.

Severočeské farmářské trhy v Teplicích před Olympií. Foto: Oldřich Hájek

Trhy se v Teplicích konají každý týden. Střídá se jen jejich místo – jednou je najdete v centru, další pátek u nákupního centra. „Dohodli jsme se magistrátem a oblíbené farmářské trhy se konají vždy jednou za 14 dní v centru města, a to mezi 9. a 16. hodinou na náměstí Svobody. Trhy u Olympie se konají rovněž každých čtrnáct dní, vždy mezi 12. a 18. hodinou," informoval Adam Weber, pořadatel Severočeských farmářských trhů. Na teplickém náměstí budou trhy až do Vánoc, před Olympií je najdete až do konce listopadu.

CENY VYBRANÉHO ZBOŽÍ NA SEVEROČESKÝCH FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH V TEPLICÍCH 11. 7. 2014

 Okurky nakládačky  23 korun za 1 kg
 Brambory   15 korun za 1 kg
 Meruňky sbírané, vhodné na marmeládu   15 korun za 1 kg
 Meruňky horší kvality  25 korun za 1 kg
 Meruňky výběr ze Želkovic  45 – 55 korun za 1 kg
 Borůvky  90 korun za 1 litr
 Rajčata ze skleníku  40 korun za 1 kg
 Paprika pálivá  56 korun za 1 kg
 Rohlík  2,50 korun za 1 ks
Chléb kmínový  30 korun za 1,2 kg
Chléb klasický kulatý  16 korun za 600 g
Nadívaná sekaná  13 korun za 100 g

 Zdroj: průzkum www.e-teplicko.cz

VIDEOREPORTÁŽ

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru