V Bílině se bude až do srpna opravovat vodovodní potrubí
Mapka s vyznačenou ulicí, kde se bude vodovodní potrubí opravovat. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina - Severočeská vodárenská společnost (SVS) začala s rekonstrukcí vodovodu v ulici 5. května v Bílině. Stavební práce by měly skončit nejpozději do 31. srpna. Město o tom informuje na svém facebooku. 

"V rámci naší investiční akce vyměníme v celkové délce 529 m poruchový vodovodní řad, na který je připojeno asi 350 obyvatel. Stavbu provedeme v koordinaci s rekonstrukcí plynovodu a akcí města k obnově komunikace,“ uvedl generální ředitel SVS Bronislav Špičák.

Potrubí v ulici 5. května v městské části Újezdské předměstí je ve špatném stavu (je z roku 1928) a opakovaně zde byly poruchy. Součástí rekonstrukce je přepojení všech stávajících 33 domovních vodovodních přípojek na trase a napojení navazujících řadů.

Stavební práce mají být dokončeny do čtyř měsíců od předání staveniště, nejpozději do 31. srpna.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru