Policisté žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování nehody. Řidič v jednosměrce naboural auto a ujel
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Tepličtí policisté žádají veřejnost při vyšetřování dopravní nehody. Dne 30. března letošního roku v čase od 17:10 až 21:00 hodin dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil jiný automobil. Ten byl zaparkovaný v Teplicích v jednosměrné ulici Stará Duchcovská poblíž čísla popisného 403/85.

Neustanovený motorista při nehodě způsobil škodu na pravých předních i zadních dveřích odstavené Škody Octavia. Pachatel z místa ujel, aniž by splnil ze zákona danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Do současné doby se policistům nepodařilo zjistit žádný poznatek k možnému řidiči nebo vozidlu.

"V souvislosti s prověřováním této události žádáme svědky nebo projíždějící řidiče, kteří disponují ve svých vozidlech záznamovým zařízením a poskytnutím by tak mohli přispět k řádnému objasnění věci, nechť se ozvou policistům na lince 158. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru