Hálkova ulice prokoukne. Dojde tu k rozsáhlé rekonstrukci
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – V ulici Vítězslava Hálka, která spadá do šanovské části Teplic a propojuje ulice Českobratrská, Kollárova a Lipová, začnou v září rozsáhlé opravy. Dojde zde k rekonstrukci vozovky i chodníků a k některým menším změnám v jejich dispozicích. Matriálově bude sjednocený povrch komunikací. Nároží se dočkají úprav pomocí žulových obrub, dojde k přeskládání stávající betonové dlažby a poškozené části budou nahrazené novou dlažbou.


Z chodníků bude odstraněný asfalt a jejich povrch bude vydlážděný. Část chodníků bude využitá k umístění 5 kontejnerů. Dojde i k sanaci opěrné zdi u domu s pečovatelskou službou a k jejímu omítnutí. Z horní části zdi bude odstraněné zábradlí a květník. Rekonstrukcí projde v Holkově ulici i veřejné osvětlení.


Projektantem výsledné podoby ulice Vítězslava Hálka je pražská společnost Projekty Chladný. Teplický magistrát počítá se zahájením prací už letos v září. Dokončení rozsáhlé rekonstrukce by se mělo stihnout do prosince roku 2025.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru