V objektu vzniklo 14 nových malometrážních jednotek. Foto: archiv města
Teplice

Krupka – Požárem zničený dům s pečovatelskou službou ve Hřbitovní ulici v Krupce může po třech letech znovu sloužit místním. Vedení města nechalo celý objekt zrekonstruovat. Opravy byly realizované po etapách podle finančních možností města a vyšly krupskou radnici na téměř 11 miliónů korun. Jak nám potvrdil krupský starosta Jan Kuzma, bude objekt i nadále sloužit jako dům s pečovatelskou službou pro seniory.

Bytový dům nyní nabízí 14 zcela nových malometrážních bytů s dispozicí 1+1. Každý z nich je vybavený kuchyňskou linkou, koupelnou se sprchovým koutem a čidly elektronické požární ochrany, která jsou napojená na městskou policii. V celém domě je nový centrální ohřev a ústřední vytápění. Ty nahradily původní plynové gamaty a karmy. Do budoucna má město v plánu vybavit objekt také výtahem.

Dům s pečovatelskou službou ve Hřbitovní ulici vyhořel začátkem ledna roku 2021. Hořet začalo v jednom z přízemních bytů. Při požáru zemřela jedna žena po nadýchání se kouřovými zplodinami. Deset lidí muselo být tehdy evakuováno.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru