Ilustrační foto
Teplice

AKTUALIZACE: Dívku se v pondělí 24. června v ranních hodinách podařilo v Děčíně v pořádku vypátrat. 

Ústecký kraj - Policisté stále pátrají po mladistvé pohřešované dívce, která je pohřešována svou rodinou od čtvrtka 9. května, kdy odešla z místa bydliště v Děčíně 32. Do současné doby se nikomu z rodiny neozvala.

Bližší informace k pohřešované včetně fotografie naleznete v databázi pátrání po osobách. V případě, že odkaz není funkční, byla dívka vypátrána.

Policisté v průběhu pátrání šetřením zjistili, že pohřešovaná by se mohla pohybovat na území Děčína, Teplic a Mostu. Bohužel se ji do současné doby nepodařilo vypátrat .

"Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili. V případě jakékoliv informace k pohřešované se, prosím, obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Děkujeme," prosí o pomoc veřejnost policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru