Chomutov má zajímavou, i když velmi pohnutou minulost. Znáte ji? Ilustrační foto: Město Chomutov
Výlety

Chomutov – Město Chomutov opět připravilo prázdninové komentované prohlídky historickým centrem města. Prohlídky budou trvat 90 minut a budou vždy vedeny historikem z chomutovského Oblastního muzea. Procházku městem a jeho historií je nutno rezervovat v Městském informačním centru vždy do pátečního dne. Cena procházky činí pro dospělého 150 Kč, děti od 6 let, senioři a studenti zaplatí 80 Kč.

„Na výběr letos budou opět dva okruhy historickým centrem města. V první okruhu navštívíte Hvězdářskou věž Oblastního muzea, kostel svatého Ignáce, atrium Chomutovské knihovny a také samozřejmě náměstí 1. máje a jeho nejdůležitější historické objekty. Druhý okruh vás provede Oblastním muzeem v budově starobylé radnice, kostelem svaté Kateřiny, také tajuplným radničním sklepením a vystoupáte na dominantu města, tedy Městskou věž,“ vysvětluje Silvie Škubová, vedoucí odboru vnějších vztahů.

Procházky I. okruhem jsou naplánovány na soboty 6. a 13. července a 3. a 17. srpna.

Procházky II. okruhem se uskuteční v sobotu 20. a 27. července a 10. a 24. srpna.

Pro více informací a v případě zájmu se obraťte na Městské informační centrum na adrese U Městských mlýnů 5885, 430 01 Chomutov či telefonicky na číslo +420 474 341 438.

Chomutov má zajímavou, i když velmi pohnutou minulost. Znáte ji? Ilustrační foto: Město Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru