Prezentace porodního gauče v litoměřické nemocnici. Foto: Krajská zdravotní
Teplice

Ústecký kraj - Litoměřická porodnice Krajské zdravotní vyhrála titul Nejlepší porodnice ve vašem kraji. Zároveň se stala jedenáctou nejlepší v celé České republice. Ocenění vzešlo z celkového hodnocení ankety Porodnice roku 2024, kterou vyhlásil nejnavštěvovanější portál pro maminky, eMimino.cz. Své zkušenosti s porodnicemi zde hodnotily maminky, které v nich rodily v letech 2019-2024. Krásné třetí místo obsadila v Ústeckém kraji také Porodnice Teplice.

Ocenění porodnic je důkazem úžasné péče a osobního přístupu, které vytváří bezpečné a laskavé prostředí pro maminky a jejich miminka. Obě porodnice nabízí celou řadu služeb v souladu s moderními porodnictví trendy jako je například bonding, aromatoterapie, reboza šátky, bylinné napářky, nepřetržitý doprovod osoby nad 18 let u rodičky včetně císařského řezu a řadu dalších. Centrum porodní asistence při Gynekologicko-porodnickém oddělení Nemocnice Litoměřice (CPA) je teprve čtvrtým pracovištěm v České republice, které rodičkám poskytl porodní gauč a jediným, které maminkám nabízí těhotenské plavání. Nemocnice Teplice prošla v letošním roce zásadní rekonstrukcí, která rodičkám přichystala ve všech směrech moderní, a přesto útulné a příjemné prostředí, které jim přináší komfort a nezbytné soukromí, které k porodu náleží. To vše jsou atributy, které nepochybně rozhodovaly o umístění v anketě.

„Ocenění našich porodnic v anketě mě nesmírně těší. Chtěla bych vyjádřit upřímné poděkování všem členům týmů obou pracovišť. Každý z nich sehrál nepostradatelnou roli v úspěchu, kterého dosáhli. Bez jejich tvrdé práce, oddanosti a neúnavné ochoty pomáhat by nebylo možné dosáhnout takového uznání. Dík patří porodním asistentkám, lékařům, sestrám i administrativnímu a podpůrnému personálu. Každý z nich denně přispívá k vytváření prostředí, kde se rodiny cítí bezpečně a podporovány,“ poděkovala MUDR, Taťána Soharová, generální ředitelka Krajské zdravotní.

„Naším cílem je již od počátku poskytovat vysoce kvalitní péči, která je založena na empatii, profesionalitě a individuálním přístupu ke každé ženě, která k nám přichází. Když se zpětně díváme na výrazný úspěch, kterého jsme v anketě dosáhli, musíme poděkovat nejen našim klientkám, ale také všem lidem, kteří se jakýmkoliv způsobem zapojili do naší cesty a příběhu. Tento úspěch nás povzbuzuje a motivuje k dalšímu růstu a zlepšování našich služeb, abychom mohli neustále vycházet vstříc potřebám žen a jejich rodin. Díky hlasům a neochvějné podpoře maminek jsme navíc byli oceněni jako 11. nejlepší porodnice v rámci celé České republiky. Toto umístění je pro nás obrovskou ctí a potvrzením toho, že naše úsilí jde správným směrem. Nejenže nás to naplňuje hrdostí, ale dodává nám to také silnou motivaci k tomu, abychom pokračovali v zavádění inovací ve zdravotní péči a aby každá žena, která se rozhodne rodit v našem centru, měla tu nejpozitivnější zkušenost,“ řekl MUDr. Petr Holba, vedoucí lékař Centra porodní asistence.

„Děkujeme všem hlasujícím za krásné recenze, zprávy a hodnocení. Velice si jich vážíme. Pro naši porodnici to znamená další pozitivní krok vpřed a zároveň závazek k neustálému zlepšování kvality naší péče. Děkujeme za vaši přízeň a nezapomeňte –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ měníme se pro vás,“ připomněl MUDr. Lukáš Pondělíček, primář Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Teplice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru