Teplicko - V sobotu 28. září se uskutečnil XIV. ročník cyklistického závodu SAYFYHO Memorial. Závod a vzpomínku uspořádala za pomoci známých a kamarádů rodina Davida „Sayfyho“ Seifrta, který v tento den v roce 2008 ve svých 17 letech tragicky zahynul.

I přes aprílové počasí vládla po celou dobu závodu příjemná atmosféra a návštěvníci 136 registrovaným závodníkům fandili.

Nejlepším celkovým výsledkem se mohl pyšnit Pavel Linet z teamu Sport areál Klíny, který zajel 3 kola (36 km) za 1 hodinu a 25 minut. Z žen se blýskla Laďka Antalová z týmu Ondra coach, která stejnou vzdálenost pokořila za 1 hodinu a 52 minut.

Závod podpořilo Město Hrob, Statutární město Teplice, Ústecký kraj, Kolakola store, Mature Teplice s.r.o., Roka komíny, Bombus natural energy, Olympia Teplice. Více informací o Sayfyho Memorialu najdete na webu: www.sayfy.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru