Po odcizeném jízdním kole policisté pátrají. Foto: Policie ČR
Teplice

Teplicko - Během 14dnů spáchal 4 krádeže v Teplicích a Proboštově 32letý recidivista z Teplic. Nejprve na konci srpna vstoupil na zahradu u domu v Trnovanech, a z chodníku odcizil odstavený kočárek za 15 tisíc korun. O tři dny později navštívil zahradu u domu v Proboštově. Vnikl do garáže a z místa odjel na zde zaparkovaném elektrokole v hodnotě 60 tisíc korun.

O tři hodiny později se taktéž v Proboštově vloupal do vozidla, ze kterého odcizil rybářský prut. Čtvrtá krádež mu však byla osudná, neboť byl zadržen policejní hlídkou. Hodinu po půlnoci přelezl zeď do areálu sklárny v Řetenicích a ze skladu odcizil cínový slitek o váze 37 kilogramů.

Foto: Policie ČR

Při krádeži ho zastihli zaměstnanci, kteří ho zamkli a přivolali policii. Zloděj však i s lupem uprchl ze skladu oknem. Za zdí ale neunikl přivolaným policistům. Vzhledem k jeho pestré kriminální minulosti putoval po sdělení obvinění z krádeže k soudu, který na něj uvalil vazbu.

V souvislosti s těmito krádežemi pátráme po odcizeném jízdním kole, viz fotografie. V případě poznatků zavolejte na linku 158. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru