Teplice – Poněkud nešťastně řešila osobní problémy 22letá žena z Teplicka. Bývalému příteli, se kterým se pohádala, zničila auto. Teď jí hrozí až dvouleté vězení.

Ilustrační foto

Naštvaná mladá žena nejprve na auto expřítele, které stálo zaparkované na ulici, v návalu vzteku vylila džus. Tahle malá pomsta ji ale neuspokojila a rozhodla se ničit. „Do laku na dveřích auta udělala rýhy a na přední i zadní kapotu vyryla kosočtverce," popsal policejní mluvčí Daniel Vítek.

Muž zničení auta nahlásil na policii. Zde zároveň vyslovil podezření, že poškození vozu má na svědomí právě jeho bývalá přítelkyně. Mladá žena u výslechu ale nejprve vše popřela. Přiznala se až pod tíhou důkazů. Mezi ně patřilo i vyryté začáteční písmeno jejího jména na kapotě auta.

Dvaadvacetiletá žena nyní čelí obvinění z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví, za které jí v krajním případě hrozí až dva roky vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru