Na nedělní road show si zavesloval politik i principál
Petr Stolař (vlevo) bral závod s úsměvem. Foto: Archiv Průmyslové školy Teplice
Zajímavosti

Teplice – Součástí Zahájení lázeňské sezony, které se uskutečnilo koncem uplynulého týdne, byla mimo jiné akce road show ve veslování, kterou připravila organizace Česko vesluje. V Teplicích má veslování na trenažérech dlouhou tradici.

Zúčastňují se ho pravidelně studenti trojlístku středních škol: Průmyslové školy, Obchodní akademie a Hotelové školy, kteří v neděli 27. června pomáhali s organizací akce. Do Teplic dorazili i zástupci organizace Labe aréna, která projekt Česko vesluje pořádá.

2906lazenska1

Primátor Hynek Hanza v hnědém triku. Foto: Archiv Průmyslové školy Teplice

Do nedělní veslovací show se zapojil kromě jiných teplický magistrát, který sestavil štafetu v čele s primátorem Hynkem Hanzou. Týmy vytvořili také hráči a dorostenci Fotbalového klubu Teplice, studenti průmyslovky a obchodní akademie, zúčastnila se i posádka jediné základní školy, kterou byla ZŠ U Nových lázní Teplice, principál Divadla V Pytli Petr Stolař a několik týmů vzniklo spontánně z řad návštěvníků.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru