Krupka - Poštovní doručovatelka se vážně zranila v Krupce. Nešťastně zakopla, upadla a poranila si hlavu. Byla v šoku a silně krvácela. Nedokázala si zavolat pomoc, ale snažila se dostat zpět na poštu. Potkala několik lidí, zakrvácené ženě ale nikdo nepomohl. Všimli si jí až krupští strážníci.

Ilustrační foto: Jan VranýMěstská policie v Krupce o případu informovala v úterý. Pošťačka si podle strážníků nebyla schopna přivolat pomoc, přesto se snažila alespoň dostat zpět na poštu. "Po cestě na poštu, přestože potkala několik občanů našeho města, se nikdo nezastavil, nenabídl jí pomoc a ošetření. Teprve projíždějící hlídka strážníků si krvácející doručovatelky všimla a poskytla jí prvotní ošetření," uvedli městští policisté.

Na místo bylo přivoláno vozidlo rychlé záchranné služby s lékařem a doručovatelka byla převezena k dalšímu vyšetření do nemocnice.

Veškerá nedoručená pošta, kterou měla u sebe, byla strážníky předána zástupkyni pošty.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru