Teplice - V lokalitě Maršovská v Teplicích skončily dopravní komplikace. Do původních tras se tam po opravách vodovodu a kanalizace v Bohosudovské ulici vracejí tři linky městské hromadné dopravy č. 121, 128 a 138. Informoval o tom dopravní podnik Arriva Teplice.

Teplická MHD. Ilustrační foto: Oldřich Hájek

Ukončení objízdné trasy v oblasti Maršovská a plné zprovoznění zastávky J. Koziny oznámil už na konci minulého týdne.

Tři linky musely v lokalitě jezdit jinak od 23. dubna. Pravidelné autobusdové spoje ve směru od Sobědruh do centra byly vedeny od křižovatky ulic Bohosudovská a Obránců míru  po objízdné trase ulicí Obránců míru, Maršovská a Jana Koziny ke křižovatce s ulicí Přítkovskou, kde se vracely na svou původní trasu. Zastávka Jana Koziny nebylůa těmito linkami obsluhována.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru