Bílina - Podivně kličkujícího vozidla si všiml operátor kamerového systému bílinské městské policie. Šofér ve večerních hodinách zcela zjevně neovládal řízení vozu. Jen zázrakem jeho divoká jízda neskončila dopravní nehodou nebo zraněním chodců.

Orientační zkouška na alkohol. Ilustrační foto: Jan Vraný

"Nejprve řidič při odbočování z kruhového objezdu vjel do protisměru, následně ve vedlejší ulici vjel několikrát na chodník a dokonce narazil do domu. Poté však pokračoval v jízdě," přiblížil dění na silnici mluvčí Městské policie v Bílině František Krejčí.  Operátor hned na vůz upozornil motohlídku strážníků. Ti auto zastavili a na místo přivolali Policii ČR.

"Při dechové zkoušce bylo řidiči naměřeno 2,19 promile. V případě odsouzení za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky může řidič skončit až na jeden rok ve vězení," dodla František Krejčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru