Krupka - Dva mladé průšviháře řešili v minulých dnech strážníci v Krupce. Jeden chlapec se opil takovým způsobem, že skončil v nemocnici. Druhý zase sebral tátovi auto. Moc nechybělo a přizabil náhodnou chodkyni. O případech informovali Městští policisté z Krupky.

V prvním případě, kterým se strážníci zabývali, sdělil nezletilý chlapec matce, že jde ke kamarádovi. S tím se však místo her opil alkoholem takovým způsobem, že byl vozidlem záchranné služby z důvodu intoxikace alkoholem převezen do nemocnice v Teplicích. "O celé události byla vyrozuměna chlapcova matka s tím, aby kontaktovala nemocnici. Kde chlapci k alkoholu přišli, bude předmětem dalšího šetření, stejně tak se do prošetřování události vloží příslušný sociální odbor," uvedli městští policisté.

Hlídka při další události na základě upozornění ženy, že ji málem přejel osobním vozidlem nějaký mladý kluk, zadržela nezletilého chlapce. "Využil toho, že je otec v práci a klíče od osobního vozidla jsou doma bez dozoru. Jelikož si vozidlo vzal bez vědomí jeho majitele, bude se nyní zpovídat z přečinu neoprávněného užívání cizí věci," sdělili strážníci. Kluk může hovořit o štěstí, že procházející ženě či jinému účastníku silničního provozu neublížil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru