Teplice - K úpravám provozu městské hromadné dopravy přistoupil na období letních prázdnin od 1. července do 31. srpna dopravní podnik Arriva Teplice.

Trolejbus v Teplicích. Foto: Oldřich Hájek

Trolejbusy

Trolejbusové linky č .1, 2, 3, 5, 7, 9, 10 a 12 budou v pracovních dnech od ranního výjezdu do 18 hodin provozovány v intervalu 30 minut. Linka č. 9 - Trasa linky číslo 9 bude zkrácena do úseku PROSETICE – Pražská – Benešovo náměstí – Hlavní nádraží – TRNOVANY a zpět.

Autobusy

Linka č. 128 - S ohledem na úpravy provozu trolejbusových linek v letním období v oblasti konečné stanice Nová Ves dochází ke změnám v návaznosti na trolejbusové linky. Spoje linky č. 128 beze změn.

Linka č. 33 - Z důvodu uzavírky Hřbitovní ulice v úseku od Jateční ulice po železniční přejezd je linka vedena odklonem obousměrně přes Mánesovo náměstí a neobsluhuje zastávky Křižíkova a Jateční.

Linka č. 136 - Z důvodu opravy kanalizace bude uzavřena komunikace mezi Lahoštěm a Jeníkovem.

Linka 136 bude uzavřený úsek objíždět přes Hudcovskou Výšinu a na území Jeníkova bude zastavovat pouze v zastávce Jeníkov,Oldřichov,rozc.žel.st.

V úseku Jeníkov,Oldřichov,rozc.žel.st. – Jeníkov,náměstí a zpět bude zavedena bezplatná náhradní autobusová linka X136, která bude v zastávce Jeníkov,Oldřichov,rozc.žel.st. navazovat na pravidelné spoje linky 136 a cestují si zde přestoupí.

Linka č. 143 - Od 28.6.2014 do 31.8.2014 je v provozu rekreační linka z Benešova náměstí do Oldřichova k vodní nádrži Barbora.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru