Duchcov - K potyčce mezi ubytovanými klienty došlo v azylovém domě v Nádražní ulici v Duchcově. Na místo vyjížděli tamní strážníci, ti zjistili, že byla napadena žena od ubytovaného muže.

Ilustrační foto: Městská policie DuchcovHlídka strážníků navštívila místnost, kde došlo k napadení, a vyzvala jmenovaného muže k prokázání totožnosti a podání vysvětlení. Hlídka muže přivedla do kanceláře azylového domu, kde se také nacházela napadená žena, kterou hlídka MP vyzvala k prokázání totožnosti a podání vysvětlení.

"Na místo byla přivolána rychlá záchranná služba, která ženu převezla na vyšetření do nemocnice. Zaměstnankyně azylového domu následně uvedly, že o celém napadení je pořízen kamerový záznam z kamery umístěné v pokoji," uvedla duchcovská městská policie.

Na místo byla přivolána hlídka místního obvodního oddělení Policie ČR, která si celou záležitost převzala k dořešení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru