Duchcov - Štve vás, když vám na dveře neustále klepou podomní prodejci s nabídkou zaručeně nejlevnější elektřiny, plynu či kastrolů? Pokud bydlíte v Duchcově, už od nich budete mít klid. Tamní radní schválili nový tržní řád, který tuto činnost ve městě zakazuje.

V Duchcově zakázali podomní a pouliční prodej. Ilustrační foto

Na území města je podle tohoto řádu zakázáno provozovat pochůzkový a podomní prodej, prodej zboží či poskytování služeb prostřednictvím vnější části obvodových zdí domů. Dále se na území města Duchcova zakazuje prodávat živá zvířata a sušené či krájené houby.

Ohledně jakýchkoliv dotazů a nejasností můžete kontaktovat Městskou policii Duchcov. "Porušení tohoto nařízení se postihuje podle zvláštních předpisů," upozornili duchcovští strážníci na svém webu.

Tržní řád schválili radní první dubnový den, v platnost vešel patnáct dní po vyhlášení. Nařízení se netýká charitativních akcí a jednorázových akcí pořádaných městem Duchcov.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru