Osek - V Oseku se chystají první letošní farmářské trhy. Konat se budou na parkovišti v Tyršově ulici. Opakovat se budou každé dva týdny v pátek vždy od 12 do 17 hodin.

Cílem této akce je podpořit malé pěstitele a chovatele a občanům nabídnout prodej kvalitní čerstvé zeleniny, ovoce, domácího zvířectva přímo od malopěstitele a malochovatele a zahájit novou tradici v Oseku.

"Chceme, aby si na trh našli cestu čeští farmáři a zemědělci a občané měli možnost zakoupit jejich produkty, jako např. ovoce, zeleninu, sazenice, bylinky, koření, sýry, jogurty, mléko, chleba, pečivo, koláče, občerstvení a další čerstvé zboží. Podpořit bychom chtěli v prvé řadě místní pěstitele. Nabízíme i možnost prodeje rukodělných výrobků. Nabídka jiného sortimentu musí být předem projednána s pořadatelem," informovala osecká radnice.

Přebytky za svých zahrádek mohou prodávat i zahrádkáři. Tržiště není vybaveno stánky, proto by měl mít každý prodejce svůj vlastní. Za umístění stánku se nevybírá žádný poplatek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru