Bílina - Rodiče v Bílině by neměli mít problém umístit své dítě do školky. Kromě Mateřské školy Žižkovo údolí v Bílině jsou v tamních mateřinkách stále ještě volná místa. Využít toho mohou i rodiče dětí, kteří nemají bydliště ve městě, ale dojíždějí tam například za prací.

Děti v mateřské škole. Ilustrační foto: www.e-teplicko.cz

Vzhledem k naplněnosti teplických mateřských škole je to jedna z možností, jak umístit děti, pro které již v Teplicích nebo v okolních obcích nebyla volná kapacita. S podobným problémem se potýkají rodiče také v nedalekém Mostě.

Přehled volných míst

MŠ Švabinského 664: 12 volných míst, MŠ Švabinského 668: 12 volných míst, MŠ Čapkova: 20 volných míst, MŠ Za Chlumem: 10 volných míst, MŠ Síbova: 24 volných míst, MŠ Aléská Bílina: 4 volná místa.

V letošním roce proběhly zápisy do všech bílinských mateřských škol v jeden den, a to 14. dubna, do jeslí v MŠ Žižkovo údolí pak o den později.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru