Chabařovice - Oheň zasáhl halu lakovny v Chabařovických strojírnách v Chabařovicích. K požáru vyjíždělo osm hasičských jednotek. Do Chabařovic na Ústecku vyjeli také krupští městští hasiči. Hořelo tam ve středu večer.

Ze střechy lakovny stoupá dým. Na místě zasahovalo osm jednotek hasičů. Foto: Hasiči KrupkaHasičům byl požár oznámený krátce před osmou večerní. "Oheň zasáhl halu na ploše 20 krát 10 metrů, byl lokalizován čtyřmi vodními proudy v 21:08 a zlikvidován po částečném rozebrání konstrukce v 22:11," přiblížil zásah mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan. Příčinu vznku požáru a škodu vyšetřuje Policie ČR ve spolupráci s hasičským záchranným sborem.

Jednotka hasičů z Krupky na místě nezasahovala. Po příjezdu na místo byla určena pouze jako záloha pro dodávku vody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru