Bílina - "Nejen" děti "nejen" dětem, tak se jmenuje 5.ročník charitativní akce, který zítra v letním amfiteátru Kyselka v Bílině startuje od 14.00 hodin. Návštěvníci se tak mohou těšit na pěvecké a taneční vystoupení dětí dětem. Vystoupí například Taneční skupina T.X.S. DANCING LADIES, k vidění budou baletní sóla dětí se ZUŠ Gustava Waltera a dětí z DDM v Bílině. Představí se rovněž děti se ZŠ Aleská a ZŠ Za Chlumem Bílina.

Ilustrační snímek z letního kina v Bílině. Foto: Jan Vraný

Vystoupení potrvá od 14.00 do 18.00 hodin a vstupné do letního kina na odpolední charitativní akci je zdarma.  Kulturní program poté pokračuje v Lesní kavárně Kafáč, kde se od 19.00 hodin uskuteční afterparty, při které vystoupí WANASTOWI VJECY REVIVAL a MILOŠ AND HIS GANG. Zpravodajský portál www.e-teplicko.cz je mediálním partnerem Kulturního centra Kaskáda Bílina.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru