Teplice - Policisté z obvodního oddělení v Proseticích objasnili krádež fotbalové branky, o které jsme informovali začátkem dubna. Brána se ale nenašla, zloděje o ni prý někdo okradl.

Ilustrační foto: www.e-teplicko.cz

Dva muži ve věku 59 a 36 let vnikli na fotbalové hřiště v katastru obce Bystřany a odcizili duralovou branku, jejíž hodnota byla odborným vyjádřením stanovena na téměř 26 tisíc korun.

Při výslechu se podle čtvrtečního vyjádření policistů mladší podezřelý k činu přiznal, nicméně tvrdí, že si svou kořist schovali a někdo jim ji následně odcizil. „Oběma recidivistům, kteří mají s paragrafy notné zkušenosti, jsme sdělili podezření z přečinu krádeže, za který jim s ohledem na trestní minulost hrozí až tři roky vězení,“ uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru