Bílina - Polonahý muž si ubližoval na jednom z bílinských sídlišť. Rozebíhal se proti zdi domu a narážel do ní veškerou svojí silou tělem i hlavou. Kromě toho také zmateně pobíhal po silnici a dělal nepořádek. Zklidnit ho museli až přivolaní bílinští strážníci.

Vozidlo Městské policie v Bílině. Ilustrační foto: MP Bílina"Hlídka strážníků na uvedeném místě zjistila polonahého muže, který se snažil o sebepoškozování. Muž nebyl schopen prakticky žádné smysluplné komunikace," přiblížil výjezd městských policistů jejich mluvčí František Krejčí.

Strážníci byli nuceni muži v dalším sebepoškozování zabránit přiložením pout. "Muž byl poté za asistence strážníků převezen sanitou do příslušného zdravotnického zařízení," dodal František Krejčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru