Klíny - V pirátském stylu začala v sobotu odpoledne letní sezóna na sjezdovce na Klínech a v jejím okolí. Návštěvníci sportovního areálu si nyní mohou během víkendů na svahu užívat horských kol či koloběžek, připravené jsou i další adrenalinové aktivity.

O zábavu v pirátském stylu se postarala skupina historického šermu Rekruti. Do akce zapojila i přítomné děti. Foto: Oldřich Hájek

Návštěvníci si mohli při slavnostním zahájení vyzkoušet deset stanovišť, určených hlavně pro děti. Tomu odpovídaly i atrakce. Na mnohých se ale dobře pobavili i dospělí.

„Od dnešního dne bude areál každý víkend v provozu od 10 do 17 hodin," uvedla pro e-mostecko.cz Alena Dalecká, jednatelka agentury Zimlet Klíny. Sportovci si mohou vyzkoušet sjezd na koloběžkách z horního stanoviště lanovky k dolní stanici, nahoru je vyveze lanovka. Za vyzkoušení stojí lanový park nebo lezení po umělé stěně. V případě horšího počasí je na Klínech k dispozici sportovní hala.

Na Klínech nabízejí i další sportovní vyžití. Lze si pronajmout multifunkční hřiště na tenis, volejbal a další sporty. Kdo by se chtěl aktivitám věnovat delší dobu a nechtěl do hor dojíždět, může se ubytovat v hotelu či chatě Emeran. „Aktivit je u nás spousta, užijete si krásnou přírodu a spoustu zábavy," dodala Alena Dalecká.

Sport areál Klíny je rodinným střediskem, které leží ve východní části Krušných hor. Je vzdálené pouhých pět kilometrů od hranic s Německem, šest kilometrů od Litvínova a necelých sto kilometrů od Prahy.

VIDEOREPORTÁŽ

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru